Onze diensten

 1. Technisch beheer

  Technisch beheer

  Onze eigen klusjesdienst zorgt samen met ons vast team van aannemers dat jouw gebouw in perfecte staat blijft.

  Wonen in een verzorgd gebouw, da’s logisch toch? Een goed technisch beheer garandeert een veilige en comfortabele woonplek in een gebouw met een nette uitstraling. Voor kleine en grote herstellingen hebben wij een eigen klusjesdienst en rekenen we op een vast team van betrouwbare aannemers. Zo houden we de gemeenschappelijke delen en de tuin altijd in topconditie. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw gebouw wettelijk in orde is: keuring en onderhoud van de lift, nazicht van de stookinstallaties, controle op brandveiligheid… Safety first!

  Technisch beheer
 2. Juridisch beheer

  Juridisch beheer

  Aanpassingen in de wet op de mede-eigendom? Of juridische bijstand nodig voor jouw gebouw? We’re on it!

  In orde zijn met de laatste wetgeving, da’s logisch toch? Ons team bestaat uit erkende syndici en ervaren medewerkers die voortdurend worden bijgeschoold. Zo blijven we op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wet op de mede-eigendom en passen we ze toe op jouw gebouw. Moet er een juridische procedure of een invorderingsprocedure m.b.t. achterstallige betalingen worden opgestart? Dankzij onze expertise kunnen we juridische dossiers perfect opvolgen, al dan niet in overleg met een advocaat of notaris. 

  Juridisch beheer
 3. Administratief beheer

  Administratief beheer

  Wij runnen het huishouden van jouw gebouw. Met behulp van ons digitaal platform zorgen we voor de nodige administratie.

  Goed beheer start bij een stipte administratie, da’s logisch toch? Syndica werkt met een eigen digitaal platform waarop we alle documenten, gegevens en correspondentie over jouw gebouw bijhouden. Het is onze motor om jouw gebouw nauwgezet op te volgen: de organisatie en opvolging van de jaarlijkse algemene vergaderingen, de aangifte en opvolging van eventuele schadegevallen en keuringen… Ook kan jij er als mede-eigenaar 24/7 met een persoonlijke login alle informatie over jouw gebouw bekijken. In alle transparantie, want da’s bij Syndica de logica zelve.

  Administratief beheer
 4. Financieel beheer

  Financieel beheer

  Onze financiële experts beheren de complexe boekhouding van jouw gebouw. Alle cijfertjes kloppen, daar kan je van op aan.

  Een boekhouding die klopt, da’s logisch toch? De boekhouding van een gebouw in mede-eigendom is vrij complex. Wij vertrouwen het financieel beheer van jouw gebouw dan ook toe aan onze gespecialiseerde financiële medewerkers die alle ins and outs over de boekhouding van een mede-eigendom kennen. Een grondige budgetraming, een goed beheer van provisies en duidelijke eindafrekeningen horen bij de dagdagelijkse correcte inboeking en stipte betaling van alle facturen. Zo houden wij jouw gebouw financieel gezond!

  Financieel beheer

Vraag nu een offerte aan voor jouw gebouw.

Contacteer Syndica