Benieuwd wat onze klanten van Syndica te zeggen hebben?

Wij laten ze aan het woord!

Patrimonium

Vlot veranderen van syndicus?

Syndica is de logische keuze!

Stap 1: Wij begeleiden je persoonlijk

Wil je veranderen van syndicus en spreekt de logische werking van Syndica je aan? Wij leggen je graag uit hoe je van syndicus kan veranderen en begeleiden je persoonlijk doorheen het volledige proces.

Stap 2: Vraag jouw Syndica-offerte aan

Vraag hier digitaal jouw offerte aan. Op basis van het aantal woon- of werkkavels, parkeerplaatsen en garages maken wij al een eerste inschatting van ons ereloon en stellen we onze offerte en werking graag persoonlijk aan jou en je mede-eigenaars voor.

Stap 3: Beslissing algemene vergadering

Veranderen van syndicus kan pas wanneer een meerderheid van de mede-eigenaars deze beslissing draagt en goedkeurt. Deze beslissing wordt voorgedragen als agendapunt op een algemene vergadering. 

Stap 4: Overdracht dossier

Is de beslissing genomen? Dan nemen wij contact op met de vorige syndicus om het dossier binnen de wettelijke termijn over te nemen. Vanaf nu ligt de bal in ons kamp: wij zorgen voor een vlotte overdracht.

Stap 5: Optimalisatie van jouw dossier

Zijn er problemen op te lossen in jouw gebouw? Die pakken we logischerwijze eerst aan. Daarnaast focussen we ook op de optimalisatie van de contracten en maken we een meerjarenplanning op. Intussen behartigen de dossierbeheerder en financieel medewerker het dagelijks beheer van jouw gebouw.

Stap 6: Eerste algemene vergadering

Na de volledige analyse van de VME organiseert Syndica een algemene vergadering. Samen met de mede-eigenaars bespreken we eventuele problemen en het volledige verdere verloop van het beheer van jouw mede-eigendom.

Van syndicus veranderen?

Doe het nu