Dé oplossing voor goed beheer

“Syndica biedt klaarheldere logica voor jouw gebouw”

Dé oplossing voor goed beheer

Zorgeloos samenleven met meerdere eigenaars in één gebouw? In de perceptie van velen klinkt het als een sprookje dat te mooi is om waar te zijn, bij Syndica is het de logica zelve.

Dankzij onze innovatieve software en doorgedreven automatisatie bieden we bij Syndica wat binnen een mede-eigendom echt telt: persoonlijke aandacht voor de eigenaars én het gebouw.

Zo zijn onze ervaren dossierbeheerders volledig thuis in jouw gebouw en zorgen ze dat eigenaars in een constructieve en gemoedelijke sfeer samen de beste beslissingen kunnen nemen voor hun gebouw. Achter de schermen zorgen onze financiële experts dan weer dat alle cijfertjes kloppen. Het logisch gevolg van deze magische duo’s? Jawel, een prettige samenleving in een verzorgd gebouw dat zijn waarde doorheen de jaren behoudt.

Ontdek onze diensten

De logica zelf

 1. No-nonsense communicatie

  Open, eerlijke en no-nonsense communicatie tussen alle betrokken partijen? Da’s maar logisch! Als vertrouwenspersoon en onafhankelijke partij verdedigen wij het algemene belang en denken we altijd in het voordeel van het gebouw. Dankzij de integratie van innovatieve technologieën volg je het reilen en zeilen van jouw gebouw bovendien gewoon transparant mee, waar en wanneer het jou uitkomt.

  No-nonsense communicatie
 2. Aandacht voor menselijkheid

  Professioneel beheer? Da’s maar logisch! Dankzij uitgebreide digitalisering gaan wij een stapje verder en kunnen we volledig inzetten op wat écht belangrijk is: persoonlijk contact met de klant. Iedere situatie en elke vraag wordt met de nodige zorg, menselijkheid en discretie behandeld door jouw vaste dossierbeheerder. Samen komen we tot compromissen en zorgen we voor verbinding tussen jou en je buren. 

  Aandacht voor menselijkheid
 3. Bereikbaar voor jou

  Een syndicus die altijd voor je klaarstaat? Da’s maar logisch! Dankzij onze 24/7 noodpermanentie zijn we dag en nacht bereikbaar voor dringende problemen. Snel iets opzoeken over je gebouw? Op elk moment van de dag kan je het digitaal dossier bekijken met je persoonlijke login. Een vraag of een probleem? Wij zijn er voor jou. Via videocall, telefoon, e-mail of tijdens een gesprekje op afspraak in ons kantoor? Aan jou de keuze, geen vraag is ons teveel! 

  Bereikbaar voor jou

Onze homebase

Tom Warnderink Vinke


CEO

Mireille De Dycker


Finance

Robin Volckaert

Property Manager

Jolien Vylders

Office Manager

Kantoor Sint-Niklaas

Grote Markt 6B
9100 Sint-Niklaas

Frank Crijns Jr.

Property Manager

Laura Van Nieuwenhuyze

Property Manager

Liesbeth Colman

Finance

Laurens Meul

Property Manager

Kantoor Gent

Keizer Karelstraat 75
9000 Gent

Goesting in een job met pit?